Image over ons

Over ons

Sinds 2001 is The Art of Living is toonaangevend op het gebied van luxe wonen. Alleen de allerbeste content verdient een plaats in ons woon- en lifestylemagazine. In dit spraakmakende magazine laten wij gerenommeerde architecten, designers, vakspecialisten en leveranciers aan het woord, die u een exclusief inkijkje geven in de wereld van hoogwaardige materialen en toepassingen.

The Art of Living is voor iedereen die wil inspireren of die zich wil laten inspireren door de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van architectuur, interieur en tuinen. Bij ons doet u wooninspiratie op voor elke stijl en wij laten u direct kennismaken met de architect, ontwerper, producent of aannemer naar wie u op zoek bent om uw luxe droomhuis te bouwen, inrichten of renoveren. Of het nu een landelijk, industrieel, minimalistisch of modern project betreft, alles komt aan bod, zodat u allerlei woonideeën kunt opdoen of gewoon kunt genieten van al het schoon dat wij voor u geselecteerd hebben.

img magazine

Magazine

‘The Art of Living’ magazine is in 2001 gestart met een 1e editie in Nederland. Uitgever en eigenaar Toon Thijssen bouwde een villa met kantoor waarbij hij vanuit verschillende bronnen opzoek was naar leveranciers en vak bedrijven om dit te realiseren. Na diverse bezoeken afgelegd te hebben, magazines door te hebben gebladerd en contacten te hebben gelegd ontstond het idee om dit te bundelen tot één magazine. Door de jaren heen is het daar niet bij gebleven. Naast het magazine dat nu zes keer paar jaar in Nederland en vier keer per jaar in België verschijnt, worden er nu ook jaarlijks twee hardcover boeken gelanceerd en enkele specials. De hardcover boeken (Villa's, Apartments & Lofts) zijn stijlvolle salontafel boeken met 500+ pagina’s aan exclusieve wooninspiratie. Driemaal per jaar verschijnen onderwerp gerichte specials: Outdoor Living, Bathrooms & Kitchens en Real Estate & Travel. De kracht van The Art of Living is dat vrijwel alle content eigen fotografie, tekst en vormgeving is. Het is uniek materiaal dat nog nergens anders is gepresenteerd.

img magazine

Online platform

Naast de gedrukte versie zijn wij met de tijdsgeest meegegroeid en hebben we een online bereik opgebouwd waar we enorm trots op zijn. Middels onze website, social media kanalen en nieuwbrieven kunnen we nóg meer mensen inspireren en bij elkaar brengen om ervoor te zorgen dat de meest exclusieve, luxe en unieke woningen worden gebouwd en tuinen worden aangelegd. Het platform om contacten te leggen onderling als professional maar ook om uw bedrijf te promoten en onder de aandacht te brengen bij de particulier. Daarnaast bezoeken particulieren in het luxe segment ons door de vele unieke woningen en de selecties van bedrijven en ontwerpers die gepresenteerd worden.

img magazine

Event

In 2019 is op verzoek van veel relaties het The Art of Living Event daar aan toegevoegd. Een high-end woonbeurs waar woon- en lifestyleliefhebbers de uitgelezen kans krijgen om de wereld van The Art of Living live te ervaren en waar particulier en professional samenkomen. Bekende ontwerpers en vakspecialisten presenteren de actuele trends op het gebied van bouwen & architectuur, interieur, kunst en tuinen. Naast alle prachtige stands van het uitgebreide en diverse aanbod van exposanten, kan de bezoeker diverse gratis masterclasses bijwonen. Door de beperkte deelname per categorie en de zorgvuldig geselecteerde exposanten biedt het The Art of Living Event alleen maar hoogwaardige kwaliteit voor de bezoekers. Hét event voor mensen die bezig zijn met het bouwen, renoveren of inrichten van hun droomwoning. Dit bijzondere woon- en lifestyle event, waarin de veelheid aan inspiratie en informatie die wij delen met ons magazine en online platform wordt samengebracht, zal elk jaar een terugkomend fenomeen zijn. Het evenement creëert een ontspannen ontmoeting tussen vraag en aanbod. Kortom: hier kun je alles vinden om jouw droomwoning te realiseren! Een uniek concept op het gebied van woon en lifestyle inspiratie.

Adverteren in en samenwerken met the art of living

Omdat wij de kwaliteit van het aanbod zo hoog mogelijk houden staan wij altijd open voor nieuwe partners, samenwerkingen en adverteerders. Klinkt dit als iets voor jou of jouw organisatie? Bekijk de mogelijkheden